top of page

Update 28 oktober Covid Save Ticket vanaf 29 oktober in Plopsaqua

Beste ouders, zwemmers,

Vanaf vrijdag 29 oktober is het verplicht van een covid safe ticket te tonen bij het betreden van het zwembad vanaf 16 jaar.

Dus gelieve je covid safe ticket op je gsm te plaatsen en deze bij de hand te houden wanneer je aan de ingang van het zwembad komt.

Als je dit vergeet of niet hebt zal de toegang tot het zwembad geweigerd worden.


NIEUW:

Onderstaande personen hoeven geen Covid Save Ticket te tonen maar zijn verplicht een mondkapje te dragen vanaf 12 jaar. Personeel en redders , coaches (medewerkers, vrijwilligers, , freelancers, studenten, stagiaires). Schoolgroepen (ongeacht hun leeftijd) en de mensen die hen begeleiden bij een activiteit gerelateerd aan lesgeven. Ouders van kinderen die niet in de voorziening verblijven en die hun kind alleen helpen met aankleden. Anderzijds, zodra deze mensen bezoekersactiviteiten uitvoeren (sportbeoefening), moeten ze een Covid Save Ticket kunnen voorleggen en kunnen ze het masker afzetten. Het is voor hen niet mogelijk om ervoor te kiezen om een ​​Covid Save Ticket te voor te leggen om hun masker af te zetten zonder deel te nemen aan de sportactiviteit. Plopsa-medewerkers krijgen toestemming om de QR-code van het Covid Save Ticket te controleren met de identiteitsgegevens van bezoekers of klanten. Datalogging is niet toegestaan. Indien het Covid Save Ticket niet in orde is of indien een bezoeker of een klant weigert zich te onderwerpen aan de identiteitscontrole, moet de organisator de betrokken personen de toegang weigeren en kan zo nodig een beroep worden gedaan op de rechtshandhaving. Bij niet-naleving zijn strafrechtelijke sancties voorzien (50 tot 500 € boete voor bezoekers).


In de kijker
Recent Nieuws
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page