top of page

Kwaliteitslabel Brons voor KLSVZ


Jeugdfonds Zwemsport 2018

Met het Jeugdfonds Zwemsport wil de Vlaamse Zwemfederatie clubs ondersteunen en motiveren om in te zetten op een kwaliteitsvolle jeugdwerking en een verhoging van de sportparticipatie van de jeugd (= meer jeugd aan het sporten krijgen).

Bronzen druppel voor KLSVZ

KLSVZ heeft de bronzen druppel behaald voor 2018 en dit dankzij de inspanningen van trainers, bestuursleden, vrijwilligers en sympathisanten. De "druppel" is niet een doel an sich, maar eerder een leiddraad die wij als bestuur willen volgen naar de kwaliteitsvolle jeugdwerking. Deze "druppel" is eveneens een erkenning van de VZF voor de geleverde inspanningen van de club.

We hebben als club een basis kunnen leggen waar we verder op kunnen bouwen. En dit met het doel een omgeving te kunnen creëren waar er plaats is voor Fun en tezelfdertijd aandacht voor Kwaliteit (K/F Factor).

We hopen dit de volgende jaren verder uit te kunnen werken, maar dat kunnen we niet alleen. Als jullie voor bepaalde aspecten verbeteringen zien of als jullie opmerkingen hebben, geef ze door aan het bestuur of indien vertrouwelijk, aan de club API (Veroniek Motmans). Jullie feedback/info is belangrijk.


In de kijker
Recent Nieuws
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page